Resor

Personalresa till Palma

Årligt medarbetarevent med fokus på gemenskap och kunskapsutbyte

I flera år har vi haft äran att arrangera denna fantastiska kickoff för 150 personer inom fastighetsbranschen. Detta år var uppdraget att ta dem till en plats utanför Sverige där avskildhet, natur och goda möjligheter till konferens och aktiviteter finns nära till hands. 

Den 23 september reser vi till Palma, för att sedan ta oss till den lugna pittoreska orten Costa d’en Blanes. En självklar plats med rymliga ytor för konferens, grupparbeten och härligt tillgänglig natur alldeles runt hörnet.

Den perfekta balansen mellan kompetensutbyte och nätverkande

Dagarna fyllde vi med seminarier, workshops och gemensamma utomhusaktiviteter där man tidig morgon fick välja att delta på löpning, simning, promenad eller yoga. Möjligheten att sätta ihop sitt eget schema gjorde att deltagarna verkligen upplevde sina dagar skräddasydda, och den perfekta balansen mellan kompetensutbyte och nätverkande.

Med ett välarbetat och flexibelt innehåll samt Mallorcas varma vindar och fantastiska vyer fick deltagarna nya insikter, varma samtal, välsmakande måltider och roliga dagar tillsammans.

Vi är tacksamma för det förtroendet!

More Cases Like This

Resor Jubileum i Sitges

Resor Paris för en Ledningsgrupp