Digital- & Hybrid

Vi har under många år arbetat digitalt och sett till att de event vi producerat blivit tillgängliga även för dem som kanske inte haft möjlighet att delta på plats. Under det senaste året har detta sätt att arbeta nästan blivit det dominerande på grund av Covid-19 och att möjligheterna att träffas blivit begränsade.

Men faktum är att vi nu i första hand verkligen får använda alla de verktyg som finns tillgängliga för att göra event riktigt bra digitalt eller i kombination med ett mindre fysiskt event. Det går faktiskt väldigt bra och deltagarna uppskattar verkligen denna form.

PAMPAS STUDIOS

Vi har fått så många frågor om vi har en studio att genomföra ett digitalt event i att vi nu faktiskt byggt upp en egen studio i våra lokaler i Pampas Marina. Den har all teknisk utrustning och klarar små till medelstora produktioner som vi kan sända på alla tänkbara plattformar, Zoom, Teams, Hopin, Vimeo, YouTube…. you name it! Vill du komma och titta för att se om den passar ert nästa digtal-event? Hör av dig så bokar vi in en visning.

För de lite större produktionerna samarbetar vi med några av de bästa Studiorna i landet och kan guida dig till rätt lösning om du tycker det är svårt att sätta dig in i alla detaljer och tekniska lösningar.